Investeren in een vakantiehuis

Investeren in een vakantiehuis

Investeren in een vakantiehuis

Altijd al een eigen vakantiehuis willen hebben op een mooi recreatiepark middenin de natuur? Dan is dit je kans! Bij Buitenhof de Leistert kan je je eigen recreatiewoning kopen in Limburg. Ga ook investeren in een chalet of luxe vakantieboerderij en geniet van een uitstekend rendement. Zowel voor particulieren als voor zakelijke investeerders is het het overwegen waard.

Populair vakantiepark

De populariteit van het succesvolle vakantiepark Buitenhof de Leistert stijgt elk jaar weer. Lees meer voordelen over het investeren in een recreatiewoning:

  • Geprognosticeerd rendement tot 6% (gebaseerd op reeds gerealiseerde verhuuropbrengsten)
  • Uitstekende waarderingen op verschillende beoordelingssites
  • Een gevestigd vakantiepark met uitgebreide voorzieningen
  • Centrale ligging in een natuurrijke omgeving in Limburg
  • Het verhuur, onderhoud en beheer van het huis wordt verzorgd door het vakantiepark zelf
  • Vakantiehuis met verschillende hoeveelheden kamers: 4-, 6- of 8-persoons
  • De mogelijkheid om te kiezen voor een huurgarantie, waarbij je gedurende 5 jaar een vaste huuropbrengst ontvangt

Vakantie vieren in de tuin van Limburg

Buitenhof de Leistert ligt in de gemeente Leudal. Deze omgeving wordt ook wel de ‘tuin van Limburg’ genoemd. Het park omringt zich met prachtige natuur. De centrale ligging maakt het recreatiepark een geschikte uitvalsbasis om de gehele omgeving te verkennen, van België tot aan Duitsland.

Vakantiewoning verhuren

Wanneer je investeert in een recreatiewoning, heb je meerdere opties. Bijvoorbeeld: een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Je bepaalt zelf hoeveel dagen je gebruik wilt maken van je recreatiewoning, met een maximum van 60 dagen. Op deze manier kan je optimaal genieten van je chalet en daarnaast aanspraak maken op aantrekkelijke verhuuropbrengsten.

Als je ervoor kiest om je recreatiewoning het gehele jaar te verhuren krijg je de meest optimale verhuurresultaten. Een huurgarantie is ook mogelijk. De huuropbrengsten zijn dan 100% en niet afhankelijk van de daadwerkelijke opbrengsten.

Buitenhof de Leistert
Adres: Leistertweg 2, 6088 NT Roggel
Telefoon: 047 549 3030
Provincie: Limburg

Reageren is niet mogelijk.